Meteen naar de inhoud

6 maanden garantie

Snelle en betrouwbare herstelling

Stationsstraat 260a

8480 Eernegem

+32 497 02 35 46

Contact opnemen via WhatsApp

Op afspraak

Online altijd open

Tablet scherm gebroken

Maak u geen zorgen, we kunnen uw toestel herstellen. 

Dit zijn redenen waarom je je tablet scherm wil laten herstellen:

  1. Er zitten veel barsten in je tablet scherm.
  2. Er zijn zwarte inktvlekken zichtbaar op je beeldscherm.
  3. Er zijn verticaal gekleurde strepen op je beeldscherm.
  4. De schermgevoeligheid van je tablet is minder geworden en reageert niet meer op aanrakingen.

Eigen hersteldienst

Kwalitatieve onderdelen

6 Maanden garantie

Mail-in herstelling

Veelgestelde vragen

Dit betekent dat je tablet uitsluitend wordt gerepareerd met onderdelen van de hoogst haalbare kwaliteit. Dit onderdeel is niet origineel en dus ook niet voorzien van een Apple logo. Voor deze reparatie is dat niet mogelijk. Gelukkig is de prijs van deze oplossing tot wel 5 keer goedkoper dan dezelfde reparatie bij Apple.

De schermgevoeligheid is afgenomen, wat vaak een defect in het touchscreen betreft. Dit kunnen we vaak niet maken zonder het scherm van je tablet te repareren. Je kunt altijd een afspraak maken. Daar kunnen we een gratis diagnose uitvoeren en kunnen we mogelijk het probleem toch verhelpen zonder dat je het display van je tablet moet laten repareren.

Op het moment dat er barsten aan de voorkant van het toestel zichtbaar zijn, dan zitten er barsten in het glas van jouw tablet display en dan is het toestel al niet meer stofdicht. Vaak zitten er ook deuken of butsen in het frame, waardoor stofdichtheid ook niet meer gegarandeerd is. Bij het maken en herstellen van jouw tablet scherm, plaatsen wij altijd stickers terug die ervoor zorgen dat er niet stof in het toestel kan. Toch geven wij in geen enkele geval garantie op stofdichtheid na het repareren en adviseren wij dan ook niet je tablet in een extreem stofrijke omgeving te gebruiken. Aangezien je toestel toch kwetsbaarder is nadat het schade heeft opgelopen en open is geweest.

Is er een ander defect aan je toestel, neem contact met ons op.